Traineeship Online Marketing

Omschrijving

Wie we zoeken..

Ben jij een gedreven starter of young professional, net klaar met je studie en op zoek naar een stevige baan in de online marketing? Weet jij nieuwe kennis je snel eigen te maken, diepgaande analyses uit te voeren en vervolgens je advies goed over te brengen? Dan dagen wij jou uit voor het Traineeship SEA van Traffic4u.


Traffic4u Traineeship

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met ons eigen Traineeship. En met succes. In al die jaren hebben we al veel online marketing talenten klaargestoomd voor diverse uitdagende online marketing functies binnen Traffic4u en daarbuiten.

SEA is al jarenlang een belangrijke pijler binnen onze dienstverlening. En juist daarom zijn we nu op zoek naar talenten die specifiek het SEA vak onder de knie willen krijgen en zo onze klanten kunnen begeleiden op weg naar de best passende SEA strategie. 


Voordelen

Het SEA Traineeship biedt je de mogelijkheid om via een snelle leercurve het beste uit jezelf te halen en stoomt je klaar voor de rol van SEA Consultant.

Binnen een jaar leer je de kneepjes van het vak. Je werkt samen met de beste online marketing consultants en werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten. Zo doe je in rap tempo ervaring op. In het Traineeship is een belangrijke rol weggelegd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je direct in het eerste jaar al de kans waardevolle certificaten te behalen en trainen we je presentatieskills. Alles om jou op te leiden tot een goede consultant die stevig in zijn/ haar schoenen staat en onze klanten op strategisch niveau kan adviseren. 


Inhoud
Binnen het Traineeship doorloop je verschillende fases. Vanaf dag één krijg je een eigen mentor toegewezen, een senior SEA consultant die je meeneemt in zijn/haar werkzaamheden. Je ondersteunt de consultant in de dagelijkse werkzaamheden, gaat mee op klantbezoeken en leert ondertussen de verschillende diensten kennen die Traffic4u aanbiedt. In de tweede fase groeit de verantwoordelijkheid en de diversiteit in opdrachten. In de laatste fase ontwikkel je jouw consultative skills en maak je een start in de opbouw van je eigen klanten portfolio.


Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling
In de enorme groei die je doormaakt word je begeleid door je mentor en de Manager Learning & Development. Tijdens het Traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en leer je het maximale uit jezelf te halen. 

Een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!


Wat we je bieden

 • een uitdagende werkplek (als onderdeel van het IPG Mediabrands netwerk) waar je veel kunt leren
 • een op maat gemaakt introductieprogramma
 • interessante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers
 • ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling
 • een marktconform salaris passend bij een traineeship
 • de mogelijkheid bij goed functioneren door te groeien naar de functie van SEA Consultant


Enthousiast geraakt na het lezen van deze tekst? En wil je eens rustig verder praten? Reageer dan direct.

Dan drinken we binnenkort een kop koffie samen!

Vereisten

 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Analytisch denkvermogen
 • Resultaatgericht
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • Ervaring met Online Marketing in een stage is een pré