Senior SEA Consultant

Omschrijving

Introductie

Traffic4u, onderdeel van het wereldwijde netwerk IPG Mediabrands en hét online performance bureau van Nederland, is op zoek naar toptalent!  
 

Wij helpen bedrijven het maximale uit online te halen. Dat is onze missie, dat drijft ons. Wij zijn betrokken bij onze klanten, wij worden enthousiast van samenwerkingen met ambitieuze bedrijven die (online) willen groeien. Door onze innovatieve specialisten, gecombineerd met een gezonde dosis nuchterheid, zijn wij uitgegroeid tot hét online performance bureau van Nederland

Traffic4u is onderdeel van Yamondo, een netwerk van internationale result driven online marketing bureaus. Door deze lokale aanpak zijn wij in staat om het maximale resultaat te behalen met internationale campagnes.

Wij willen talent kennen en binden aan onze organisatie met groeikansen, opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een platform met specialistische kennis en zelf ontwikkelde technologieën zodat jij kunt shinen bij onze klanten en onze klanten helpt om online succesvol te zijn! 

Vereisten

Jij

Jij past binnen onze jonge en dynamische organisatie en bent communicatief vaardig en hebt minimaal 3 jaar werkervaring waarvan minimaal 2 jaar aan bureauzijde.

Je herkent jezelf in onze cultuur en hebt een grote passie voor online marketing. Het is voor jou een uitdaging om op basis van een goede analyse een commercieel advies aan je klant te presenteren; dit doe jij, van nature, op enthousiaste wijze met passie voor je vak en betrokkenheid bij de klant.  

Je begrijpt dat SEA een kanaal is voor de klant om online te groeien en denkt met de klant mee over het inzetten van andere kanalen en komt tot een strategisch advies. Je beheert alle facetten van SEA advertising; vanaf het opzetten van de campagne t/m de eindevaluatie met een klant. Je zorgt er zelf proactief voor dat je kennis van SEA hoog blijft en deelt deze informatie actief met je collega’s.  Je coacht en leidt trainees op tot consultant. Verder ben je volledig op de hoogte van alle SEA trends, onderhoudt je contacten met exploitanten (bv Google & Microsoft) en je eigenklantportfolio,  en je kunt meepraten over interessante ontwikkelingen op dit gebied.

 

Wat we jou te bieden hebben

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving in een innovatieve branche.  

Je werkt in een professioneel en ambitieus team met de beste specialisten in je vakgebied, waarin je continu wordt uitgedaagd. Je krijgt de ruimte om je de functie eigen te maken en een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen; want talent moet je koesteren vinden wij!

 Je ontvangt een passend salaris behorend bij je ervaring. Verder hebben wij aanvullende voorzieningen zoals een fitnessregeling, 26 vakantiedagen en een actieve personeelsvereniging. Om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren krijg je een mobiele telefoon en een laptop.
Onze cultuur kenmerkt zich door open werkvloeren en korte lijntjes. Voor de nodige ontspanning tussen het harde werken door spelen we graag een potje dart of tafelvoetbal! 

 

Procedure

Nieuwsgierig geworden? Bel dan even met onze Recruiter, Wyke Brugts. Zij is te bereiken op 0614321674.


Na een telefonische intake volgt een interview op locatie. Bij een wederzijdse klik volgt er een assessment. Wanneer dit positief is afgerond volgt er een aanbod. De gesprekken en het assessment worden in overleg ingepland.