Online Marketing Strateeg

Omschrijving

Traffic4u, onderdeel van IPG Mediabrands en hét online performance bureau van Nederland, is op zoek naar toptalent! Wij willen talent kennen en binden aan onze organisatie met groeikansen, opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een platform met specialistische kennis en zelf ontwikkelde technologieën zodat jij kunt shinen bij onze klanten en onze klanten helpt om online succesvol te zijn! Voor onze klanten zijn wij in Groningen of Amsterdam op zoek naar een 


Online Marketing Strateeg


Jouw rol

Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouwen van strategisch advies voor een klant. Je bent een kei in het formuleren van een visie op de gehele online marketingmix en weet dit te vertalen naar een succesvolle online (advertising) campagne. Altijd met als doel om de klant verder te helpen (online) te groeien. Je weet hierin altijd optimaal gebruik te maken van alle beschikbare kennis binnen T4U (en Mediabrands).

Je bent strategisch sparringpartner voor onze klanten, de Online Marketing Manager en de Client Service Director. Dit uit zich door kennis van de bedrijfsvoering zowel in - als extern.  

Taken & verantwoordelijkheden

Als strategisch partner voor onze klanten kijk jij natuurlijk verder dan alleen media en lever je toegevoegde waarde door echte business vraagstukken van de klant aan te pakken.

Je kan nieuwe ontwikkelingen vanuit de markt doorvertalen naar klant specifieke situaties.

Je zorgt samen met de online marketing manager en de Productmanagers voor geïntegreerde mediastrategieën en creatieve campagne voorstellen richting onze klanten.

Je levert een significante bijdrage aan het directe resultaat van T4U en weet dit naar een hoger plan te tillen.

Je bent een bruggenbouwer en weet de verschillende labels en de exploitanten met elkaar te verbinden. Dit doe je op enthousiaste en inspirerende wijze.

Je ziet kansen en bent in staat om deze te benutten.

Je deelt pro-actief nieuwe ontwikkelingen en inzichten met onze klanten en houd ervan het podium te pakken en je nieuwste inzichten te delen op bv klantevents in online in blogs.


Jij

Je bent innovatief en overtuigend en weet op enthousiaste wijze de klant mee te nemen in deze - altijd bewegende - markt. Je bent in staat je ideeën concreet te maken en je plannen meetbaar; jouw kennis en creativiteit staan altijd in dienst van het resultaat. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als strateeg bij een bureau of als marketeer aan klantzijde en duidelijk affiniteit met media. Je bent continue op zoek naar vernieuwing, verbetering en bent proactief in het geven van adviezen en het uiten van je visie zowel in - als extern. Je ziet kansen en mogelijkheden en weet deze om te buigen naar een advies of visie voor onze klanten of T4U. Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal / an excellent command of Dutch.


Je weet het beste uit een team te halen en bent resultaatgericht en analytisch.  Je pakt graag je podium en bent een inspirerende spreker die complexe materie in begrijpelijke taal weet uit te leggen. Je zorgt voor verandering, bent resultaatgericht hebt een creatieve geest. Tenslotte beschik je over een gezonde dosis zelfkennis; je ontvangt en geeft makkelijk opbouwende feedback.

Vereisten

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • 5 jaar relevante werkervaring
  • Bewezen sparringpartner van management
  • Enthousiast 
  • Tactvol
  • Analytisch sterk


Wij

Naast werken in een hecht team en een uitdagende klantportfolio kennen wij leuke extra’s, zoals een gezellige personeelsvereniging. Uiteraard sta je bij ons niet stil en zullen we aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Om je functie goed uit te kunnen oefenen bieden we je een laptop en een telefoon aan. Het salaris is passend bij je ervaring en uiteraard marktconform.